Verkkokaupan toimitusehdot. Voimassa 28.7.2020 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Keski-Suomen Radioamatöörit r.y. (myöhemmin OH6AD), Y-tunnus 2205908-9. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. OH6AD ei ole arvonlisäverovelvollinen. Näin ollen tehdyistä ostoksista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta https://aurora.oh6ad.fi/.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilauksen tekeminen edellyttää edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • tilaajan
  • tilatut tuotteet
  • laskun loppusumman.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapoina käyvät useimpien pankkien verkkomaksut ja luottokortit. Maksunvälittäjinä toimii OP Payment Services (Checkout).

Toimitustapa ja toimituskulut

Liput toimitetaan vain elektronisessa muodossa. Tilausvahvistuksen mukana lähetetään linkki sivulle, missä lippu on nähtävillä.

Muut tuotteet voi saada tapahtuman aikana lipunmyynnistä. Muulla tavoin niitä ei toimiteta ilman erillistä sopimista. Näin toimitettuina tuotteilla ei ole toimituskuluja.

Vaihto- ja palautusehdot

Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta tai muutoksista ohjelmassa kuten laissa määrätään. Kadonneita lippuja ei korvata.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot OH6AD:n nettisivuilta.

Muut tuotteet kuin liput ovat saatavilla ainoastaan tapahtumassa. Tuotteet voi lunastaa lipunmyynnistä. Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote tapahtuman aikana lipunmyynnissä tai sitä ennen sähköpostin välityksellä. Tällöin tuotteen hinta palautetaan maksunvälittäjän järjestelmän kautta asiakkaalle kuukauden sisällä palautuksesta. Tapahtuman jälkeen vaihdosta tai palautuksesta pitää sopia erikseen. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Mikäli tuote halutaan palauttaa tai vaihtaa muulloin kuin tapahtumassa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Tämä sähköpostiosoite palvelee myös muissa ongelmatilanteissa tai kysymyksissä.

Yhteystiedot

Keski-Suomen Radioamatöörit ry
c/o Monitoimitalo
Rautpohjankatu 6
40700 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 09 315769 01
Sähköposti: [email protected]
Y-tunnus: 2205908-9

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

OH6AD käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.